Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 123,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn - opis izdelka

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn Telovnik je izdelan v skladu s standardoma ISO 12402-5 in 12402-6 - Zasnovan je tako, da omogoča širok razpon gibanja - Zaradi kratkega kroja in nizkega profila sprednjega dela je primeren za kajakaše - Široke naramnice so oblazinjene z neoprenom in zagotavljajo udoben sistem zategovanja - Skupaj z možnostjo zategovanja obeh stranskih pasov se prilega veslačem vseh tipov postave - Sprednja odprtina z zadrgo je posebnost jopiča in omogoča udobno oblačenje in slečenje - Sprednji žep z zadrgo ponuja veliko prostora za majhne predmete - Izdelan je v signalni barvi, ki zagotavlja, da vas na vodi ne boste spregledali Velikost: S/M - teža uporabnika: 30-75 kg - vzgon (N) - 55Velikost: S/M - teža uporabnika: 30-75 kg - vzgon (N) - 55 L/XL - teža uporabnika: 50-90 kg - vzgon (N) - 70Velikost: 2XL - teža uporabnika: 80+ kg - vzgon (N) - 70 Materiali Corex- mehka in prožna plavajoča pena z zaprtimi porami in nizko specifično težo. Zelo odporna na kemikalije, naftne derivate in vlago, ne zadržuje plesni, enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Tehnični parametri Oxford 210D- lahka najlonska tkanina z dobrimi mehanskimi lastnostmi, odporna na naftne derivate in detergente, odporna na obrabo, dobra natezna trdnost Dupratex- robusten in zelo trpežen material s tehničnimi parametri: teža 230 g/m2, sestava poliester 600D   Kajakanje » Rešilni jopiči » Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn

Izdelek Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn spada v skupino izdelkov Rešilni jopiči, je v ponudbi blagovne znamke Hiko sport, velikost ustreza nalepki 2XL.

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXXL
KategorijaTelovniki, Jopice, Rešilni jopiči
ZnamkaHiko sport
Velikost2XL

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn - zgodovina cen in razpoložljivosti

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn - drugi zanimivi izdelki

Plavalni jopič Hiko MIKMAQ črn - kako najti najboljšo ponudbo?