pletene Merino pulover Kama 5028 110

pletene Merino pulover Kama 5028 110

pletene Merino pulover Kama 5028 110

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 139,16 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

pletene Merino pulover Kama 5028 110 - opis izdelka

pletene Merino pulover Kama 5028 110 Ženski pulover iz najboljše volne Merino je praktičen del ženske garderobe. Nevpadljiv nežen vzorec in kakovostna naravna preja je primerna kombinacija za vsakodnevno nošenje, pa tudi za svečane priložnosti. material Schoeller 100% Merino volna Bluesign® certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti stoječ ovratnik dolga zadrga YKK® kroj za ženske velikost XS –XL enostavno vzdrževanje narejeno na Češkem Preja - 100% volna merino Kompleksna, naravna, funkciShelna vlakna so naravno mehka in se ne praskajo, so antibakterijska in se upirajo vonjavam, idealno uravnavajo temperaturo, segrejejo tudi v mokrem stanju, so antialergična in odporna na UV sevanje. Predelano brez uporabe klora s tehnologijo EXP4.0 za enostavno pranje v pralnem stroju. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti. OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MERINO VOLNE Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte Self program za volno, ki upošteva bolj nežno pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost ožemanja). Izdelek lahko ročno operete v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in posušite v vodoravnem položaju, najbolje na brisači. Med izpiranjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da preprečite padavine ali deformacije. Za ročno in strojno pranje uporabljajte blage detergente iz volne. Izdelka ne sušite na grelniku. Če ogrevanje preseže temperaturo 30 ° C, (in to je povsem normalno) se bo tudi voda v pleteninah segrela nad 30 ° C in izdelek bo kondenziral na enak način kot med nepravilnim pranjem - ne uporabljajte mehčalca! POZOR! PRANJE V VROČI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLUGO MLINENJE V PRALNIH STROJIH ZAVRNITE IZDELEK, PLETITE KRZNO IN ZGUBITE. PROTI TEM IZDELKU NI MOGOČE PRITOŽITI. Hoodiji in puloverji » Puloverji » pletene Merino pulover Kama 5028 110

Ta izdelek najdete v skupini Ženski puloverji, pripada znamki Kama, je izdelan v velikosti XS, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek pletene Merino pulover Kama 5028 110 spada v skupino izdelkov Ženske puloverje, pripada znamki Kama, je izdelan v velikosti XS, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

pletene Merino pulover Kama 5028 110 - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
KategorijaPuloverji, Ženski puloverji, Ženske puloverje
ZnamkaKama
VelikostXS
E-trgovinaGamisport.si

pletene Merino pulover Kama 5028 110 - zgodovina cen in razpoložljivosti

pletene Merino pulover Kama 5028 110 - drugi zanimivi izdelki

pletene Merino pulover Kama 5028 110 - kako najti najboljšo ponudbo?