Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 11,53 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice - opis izdelka

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice Komplet za ping pong Spokey STANDARDNI SET *: - gre za dve palici in tri žogice, ki omogočajo igro s srednjo hitrostjo (6/10), rotacijo (6/10) in kontrolo (7/10) - komplet je zasnovan za rekreativno igro - uporabljeni ravni ročaji (ST), ki olajšajo odbijanje žoge in obračanje vzvodov med igro - les palice je na obeh straneh prevlečen z visokokakovostno penasto gumo debeline 1,8 mm Misliš 'ping-pong' in slišiš značilen zvok žogice, ki se odbija od mize? To ni nič nenavadnega! Namizni tenis je eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Za igralce so značilni natančni udarci in predvidevanje nasprotnikovih gibov, da bi ga presenetili. Zmagate lahko zaradi odlične natančnosti, dobre rotacije in velike moči udarca. Vendar brez ustrezne opreme ne morejo shajati. S kompletom za pingpong Spokey STANDARD SET*, ki ga sestavljata dve lopatici in tri žogice, boste zlahka osvojili tehniko namiznega tenisa in obvladovanje žogice. Komplet za ljubitelje namiznega tenisa Spokey STANDARD SET* je komplet, s katerim boste lahko uživali v vseh prednostih igranja namiznega tenisa - izboljšali boste telesno pripravljenost, zaznavanje in motorično koordinacijo. STANDARD SET* je nepogrešljiv del opreme začetnikov in rekreativnih igralcev namiznega tenisa. Z dvema palicama lahko igrate s srednjo hitrostjo, vrtenjem in nadzorom. Izdelani so iz naravnega materiala (7 plasti lesa). To je odlična izbira za tiste, ki imajo navado med igro obračati palico in zavzeti obrambni položaj. Zakaj? Ker so ročaji palic ravni po vsej dolžini (oznaka: ST), kar olajša takšne manevre in hkrati zagotavlja trden oprijem palice. Plošče Spokey STANDARD SET* so na obeh straneh prevlečene z visokokakovostno penasto gumo debeline 1,8 mm. Ping-pong doma Namizni tenis je odlična oblika zabave med druženjem z družino ali prijatelji. Navsezadnje lahko ping-pong igrate tudi doma! Seveda se profesionalne tekme igrajo na posebnih mizah (pogosto v mestnih parkih), za rekreativno igro pa zadostuje tudi imitacija. Poleg tega je vse, kar morate storiti, da odbijete žogico s palice v zrak in tako vadite natančnost in vrtenje, ki sta potrebna med igro.   Parametri: material: 7-slojni les hitrost (1/10): 6 rotacija (1/10): 6 nadzor (1/10): 7 ročaj: raven (ST) debelina pene: 1,8 mm barva ovitka: ena stran rdeča, druga stran črna komplet vsebuje: 2 palici, 3 žogice Namizni tenis » Loparji » Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice

Izdelek Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice najdete med izdelki v skupini Namizni tenis, proizvaja ga blagovna znamka Spokey.

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice - parametri izdelka

Intrastatfloorball, expandery-1,20-95069190
KategorijaŽogice, Tenis, Namizni tenis
ZnamkaSpokey

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice - zgodovina cen in razpoložljivosti

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice - drugi zanimivi izdelki

Set za namizni tenis Spokey STANDARDNI SET 2 kija 3 žogice - kako najti najboljšo ponudbo?