Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 185,58 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva - opis izdelka

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva Spalne vreče PRIMA Classic Manaslu so dobro sešite s češkimi šiviljami. Imajo klasično obliko, tj. sprednji in zadnji del. Šite so iz klasičnih kakovostnih 'spalnih' tkanin, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci vrhunskih spalnih vreč. So dvobarvni, prva barva je na zunanji strani, druga pa v notranjosti. Šivajte več barvnih kombinacij. Zadrga je dvosmerna samozapiralna in 100-odstotno zanesljiva zadrga YKK, izdelana na Japonskem. Odpornost na vremenske vplive zagotavlja končna popravila in hidrofiksacijo, kalandriranje in premaze. Moč tkanine je zagotovljena tudi s tkanjem ripstop. dolžina: 180 cm širina: 75/56 cm teža: 1,10 kg največja višina znakov: 155 cm zunanji material: Pertex notranji material: Pertex Izolacijski material: Climashield Apex najvišja temperatura: +17 ° C temperatura udobja: -2 ° C temperaturna meja: -7 °C ekstremna temperatura: -23 °C uporaba : poletje Zložen (premer x dolžina): 24x35 / 27 cm oblika : mumija certificirano v skladu s standardom EN 13537 edinstveno prefinjena oblika s stranskimi stranicami - resnično udoben prostor v spalni vreči paket za stiskanje v štirih točkah izoliran pokrov zadrge - preprečuje izgubo toplote dvosmerna zadrga YKK po celotni dolžini spalne vreče žep za dragocenosti v spalni vreči zanke za enostavno obešanje med shranjevanjem notranji toplotnoizolacijski ovratnik za optimalno uravnavanje toplote trak PRIMA preprečuje vstop tkanine v zadrgo izolirano dno za večje toplotno udobje v nogah diferencialni rez za največjo višino ni mogoče povezati z drugimi spalnimi vrečami Zadrga YKK, ki je samozaporna, se ne zbudi več zaradi odprte zadrge 'Občutek', ki ga vleče okoli obraza, konec nočnega lova za kapuco če boste zadrgo namestili v kapuco, vam vrvice ne bodo segale v obraz vso noč brez hladnih šivov - vsak šiv je zamaknjen in ne poteka skozi izolacijski flis stiskanje embalaže Spalne vreče » Spalne vreče Letni časi » Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva

Izdelek Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva spada v skupino izdelkov Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Prima, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva - parametri izdelka

zapiranje zadrgeDesno
zapiranje zadrgeLevo
Intrastatspanje pytle-1,50-94043000
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaPrima
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Prima Manaslu Short 180/75 siva - kako najti najboljšo ponudbo?