Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo)

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo)

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 26,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo) - opis izdelka

Stenske ure CUP MIRROR NH054 Moderne stenske dekorativne ureUre so izdelane iz akrilnega stekla PMMA. Ta MATERIAL ima moderen in estetski izgled, je lahek in 6 krat močnejšiod navadnega stekla. Odličen dekorativen dodatek in odlično prenaša sončno svetlobo. Zahvaljujoč svoji odpornosti na UV žarke MATERIAL ne zahteva posebne nege in bo zelo dolgo obdržal svoj izgled.Material - akrilno steklo PMMA z visokim sijajemBarva - OGLEDALOMehanizem - QUARTZ napajanje z AA baterijami (standardne baterije, ki niso vključene v pakiranju) Skupna dimenzija - 64 x 43 cmDekorativna ura, ki bo poživila vsak prostor in bo vanj vnesla šarm in stilNaročite in se prepričajtePakiranje vsebuje:- Moderna stenska ura z ostalimi elementi- Navodilo za postavitev stenske ure in garancijski list- ura je zapakirana v škatlo Garancijski list za stenske ure lahko naložite »TUKAJ«

Izdelek Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo) spada v skupino izdelkov stenska ura, najdete ga v trgovini Slikomania.si.

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo) - parametri izdelka

Kategorijastenska ura
E-trgovinaSlikomania.si

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo) - drugi zanimivi izdelki

Stenske ure CUP MIRROR NH054 (stenska ura za dnevnu sobo) - kako najti najboljšo ponudbo?