termo majica Lasting ANGEL 9080 črna

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 37,19 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna - opis izdelka

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna Brezšivna moška majica z dolgimi rokavi z anatomskim rezom z odličnimi funkciShelnimi lastnostmi. Odlična odstranitev vlage in popolna toplotna izolacija telesa. Anatomsko nameščene cone zagotavljajo visoko zračnost v delih povečanega položaja in, nasprotno, v stisnjenih območjih boste našli kompresijske cone za boljše cirkulacijo krvi v mišični masi. Talni ovratnik preprečuje hlajenje. Idealno za jesenske in zimske športe (smuči, kolesa, hokej, deskanje na snegu, tek na smučeh), pohodništvo in druge aktivnosti v hladnih dneh. Sedlo je udobno, lahno in popolnoma primerno. MATERIAL: 70% POLIESTER, 24% POLIAMID, 6% ELASTAN Material 320g Heavy Brezšivne Moški odločnost Jesenska / zimska sezShe Vrsta dl Barva črna Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » termo majica Lasting ANGEL 9080 črna

Izdelek termo majica Lasting ANGEL 9080 črna spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XS, XS, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostM / L
VelikostS / M
VelikostXL / XXL
VelikostXS / S
VelikostXXL / XXXL
VelikostXXS / XS
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS
E-trgovinaGamisport.si

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna - drugi zanimivi izdelki

termo majica Lasting ANGEL 9080 črna - kako najti najboljšo ponudbo?