Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 17,73 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA - opis izdelka

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA Okolju prijazna termična vrečka Spokey EKO VALENCIA - del naše ponudbe EKO - izdelana iz vodoodpornega in mehansko odpornega materiala Tyvek, ki ga je mogoče 100 % reciklirati - notranja aluminijasta plast zagotavlja toplotno izolacijo, ki preprečuje segrevanje vsebine, zato je odlična za nakupovanje (za večkratno uporabo) ali kot torba za piknik - ima velik notranji žep z zadrgo in udobne dolge naramnice Torba EKO VALENCIA ima velik notranji žep na zadrgo, ki ga boste cenili med piknikom ali nakupovanjem. Notranji del vrečke je dopolnjen z aluminijasto folijo, ki zagotavlja toplotno izolacijo, da hrana, ki jo prenašate, ostane sveža in hladna Najvišja kakovost in udobje Termovka VALENCIA Spokey ECO FRIENDLY je izdelana iz materialov, ki jih je mogoče 100 % reciklirati, in je izjemno lahka! Izdelana je iz materiala Tyvek in ojačana s peno PE, kar zagotavlja odlično kakovost in vzdržljivost. Notranja aluminijasta plast ohranja sadje, vodo in prigrizke hladne in sveže, hkrati pa pomaga ohranjati urejenost notranjosti torbe. EKO VALENCIA je bila zasnovana za shranjevanje velike količine stvari, hkrati pa je še vedno praktična torba, ki jo lahko vzamete s seboj kamor koli! Poleg tega je vodoodporna Praktična in prostorna termo torba z zadrgo Termovka Spokey EKO VALENCIA je zaradi svojih dimenzij (32 x 13 x 36 cm) in udobnih dolgih naramnic zelo praktična. Z njo boste lahko spakirali in s seboj na piknik vzeli najnujnejše stvari, odlično pa se bo izkazala tudi med nakupovanjem Izdelan iz plastike, ki jo je mogoče reciklirati! Po vsem svetu nastajajo velike količine plastike, ki onesnažujejo naše okolje. Ocenjuje se, da bo do leta 2050 v oceanih na podlagi teže več plastike kot rib. Plastika je material, ki se v naravi razgradi šele po več kot 500 letih. To je globalni problem, na katerega lahko vplivamo vsi skupaj. Prvi korak k reševanju našega planeta mora biti sprememba našega odnosa, naših navad....in recikliranje! Podjetje Spokey si prizadeva za zaščito okolja, zato za proizvodnjo naše linije EKO uporabljamo materiale, ki jih je mogoče reciklirati. Termovka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA je izdelana iz lahkega, vodoodpornega in mehansko odpornega materiala Tyvek, ki je znan po tem, da ga je mogoče 100-odstotno reciklirati! Parametri tyvek (100 % recikliran material), PE pena, aluminijasta folija dimenzije: 32 x 13 x 36 cm prostornina: 12 l največja nosilnost: 10 kg Torbe in pasne torbe » Dodatki » Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA

Izdelek Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA najdete med izdelki v skupini Nakupovalne vrečke, pripada znamki Spokey.

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA - parametri izdelka

Intrastatvrečke, vrečke, ledvinky-0,55-42029298
KategorijaDodatki, Nakupovalne vrečke
ZnamkaSpokey

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA - zgodovina cen in razpoložljivosti

Termo nakupovalna vrečka Spokey EKO FRIENDLY VALENCIA - kako najti najboljšo ponudbo?