Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 166,94 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 - opis izdelka

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 Sherpa FX.One Carbon je vaš vodnik za zahtevne gorske pohode po razgibanem terenu! Plezalna palica je opremljena z novim ročajem Aergon Air, ki je bil ponovno optimiziran z vidika udobja in nadzora ter podrobno izboljšan v vseh pogledih. Posebna tehnologija votlin omogoča kombinacijo lahke konstrukcije in velikih podpornih površin, ki se odzivajo na vse ergonomske zahteve vaše roke. Zadnji del ročaja Aergon Air je v celoti gumiran in omogoča maksimalen oprijem in nadzor pri spuščanju po hribih. Nagnjen kot pomaga zapestju pri optimalnem vodenju in polaganju palice ter izjemno prispeva k varnosti na gori. Palica s fiksno dolžino je opremljena s konico Flex Tip, tako da lahko košarico Big Mountain Binding Basket v primeru sneženja zamenjate na gori. Karbonsko zložljivo palico dopolnjuje trpežna aluminijasta podlaga, ta kombinacija pa zagotavlja lahkotnost in stabilnost hkrati med vašimi alpinističnimi pustolovščinami!AERGON AIRAergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana glava za oprijem pa popoln nadzor.VARNOSTNI TRAK ZA ZAKLEPANJE 4.0 (KOŽA)Nastavljiv trak z varnostno ključavnico. Palica je izjemno lahka, zelo zračna in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju.PODALJŠANI ROČAJPodaljšan ročaj za lažji oprijem na strmem terenu ali na traverzih.GUMB ZA PRITISKSistem Push Button omogoča hitro razstavljanje in zlaganje zložljivih palic s pritiskom na gumb.KOMBINACIJA KARBONA IN ALUMINIJAPopolna prožnost in velika vzdržljivost pri razmeroma majhni teži. Najboljše iz obeh taborov.POHODNIŠKA KOŠARA 2.0Kompaktna pohodniška košara. Ščiti pred zagozditvijo v snegu in blatu ter jo je mogoče preprosto zamenjati z roko.KOŠARA ZA ZAVEZOVANJE BIG MOUNTAINPosebej razvita za turno smučanje s kratkim robom za prilagajanje pripomočkov za plezanje in dolgim robom za strganje po poledenelih poteh. Lahko jo preprosto zamenjate z roko.FLEX TIP LONGRobustna konica, ki zagotavlja natančno prileganje in popolno stabilnost na skoraj vsakem terenu.ZLOŽLJIVA VREČKA ZA PALICEPraktična, lahka torba za shranjevanje zložljivih palic Trekking palce » Nordijska hoja » Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801

Izdelek Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 najdete med izdelki v skupini Treking palice, pripada znamki Leki, je izdelan v velikosti 140.

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 - parametri izdelka

Velikost125
Velikost130
Velikost135
Velikost140
Intrastattreking hole-0,50-66020000
KategorijaPalice, Treking palice
ZnamkaLeki
Velikost140

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 - drugi zanimivi izdelki

Treking palice Leki Sherpa FX.One Ogljik 65220801 - kako najti najboljšo ponudbo?