Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit)

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit)

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 16,70 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) - opis izdelka

Velika lesena škatlica s pregradami Velika lesena škatlica za dekupaž je primerna za zaključno okrasitev s servietno tehniko. Narejena je iz lahkega lesa. Škatlica za nadaljnjo dekoracijo je lahko funkcionalen izdelek tudi za okrasitev vašega doma. Lesena škatlica za okraševanje je primerna za številne tehnike in dekorativne namene - poslikavo, dekupaž, okrasitev, transferno tehniko ali dekoracije po svoji domišljiji. Površina ni lakirana, zato jo lahko okrasite z akrilnimi barvami, voščenimi pastami in drugo. Leseno škatlico lahko spremenite v čudovito dekoracijo, romantično škatlo za nakit, škatlo za sladkarije, čaj, ključe ali fotografije. V notranjosti sta dva nivoja, v vsakem je 6 enakih pregrad. Škatlica stoji na elegantnih nogicah. Leseni polizdelki za ustvarjanje so primerni tudi za začetnike, ki šele spoznajejo dekorativne tehnike.lastnosti izdelkaLesena škatlica s pokrovomDimenzije - zunanje: dolžina 30 cm, širina 20 cm, višina 13 cm | -

Izdelek Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) spada v skupino izdelkov Nakit -, najdete ga v trgovini Slikarski-material.si.

Ta izdelek je v kategoriji Škatla za nakit v ponudbi e-trgovine Slikarski-material.si.

Izdelek Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) najdete med izdelki v skupini Škatle za nakit v ponudbi e-trgovine Slikarski-material.si.

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) - parametri izdelka

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) - drugi zanimivi izdelki

Velika lesena škatlica s pregradami (Lesena škatla za nakit) - kako najti najboljšo ponudbo?