Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 9 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden - opis izdelka

Postrežba z vonjem lesa. Nabiranje in serviranje solat postane doživetje za čute. Domiselna zasnova žlice zagotavlja, da sesekljano zelenjavo zajemate s slanico in tako ohranjate njeno raznolikost. .= Ustvarite set za serviranje solate, ki bo omogočil, da barve in okusi solate izstopajo. Lahka in čvrsta vilica za solato iz tikovega lesa je popolno nasprotje skledam za solato iz lesene linije FLOW in žlici za solato iz lesene linije GAYA. .= Pravilna nega podaljša življenjsko dobo vaših lesenih izdelkov. Zato je dodatna oprema iz lesene serije GAYA obdelana s čebeljim voskom, ki naravno ohranja les. V primeru kontaminacije priporočamo, da izdelek čim prej operete in posušite. Pri čiščenju skrajšajte čas stika z vodo z vlažno krpo. Izdelka nikoli ne dajajte v pomivalni stroj. Po pranju ga položite pokonci, da se čim prej posuši. .= Izdelki izdelani iz naravnih materialov, kot je les, se lahko razlikujejo v barvnih odtenkih in vzorcu, tako od prikazanega na fotografijah, kot tudi znotraj posameznega kosa ali kompleta. .=

Izdelek Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden spada v skupino izdelkov Kuhinjski pripomočki, je v ponudbi blagovne znamke Sola, v ponudbi prodajalca Solapoint.si.

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden - parametri izdelka

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden - zgodovina cen in razpoložljivosti

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden - drugi zanimivi izdelki

Vilice za solato iz tikovine 30,5 x 6,8 x 1,9 cm - GAYA Wooden - kako najti najboljšo ponudbo?