Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 43,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol - opis izdelka

Edinstveni kozarci za vodo, belo in rdeče vino. Radi uživate v izjemnih trenutkih? Praktični 12-delni komplet bo služil za vsako priložnost, ki jo preživite z družino in prijatelji, in iz vas naredil edinstvenega gostitelja. V kozarcih brez omejitev postrezite različne pijače ali brezalkoholne napitke. Okroglo dno je videti elegantno, visoke stene pa ponujajo široke možnosti serviranja. Kozarci za belo in rdeče vino omogočajo, da se šopek pijače razvije do popolnosti. Poleg tradicionalne oblike z drobnimi linijami vas bodo očarali s svojimi izjemnimi lastnostmi, kot so kristalno čist sijaj, zasnova, primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, ali visoka odpornost proti udarcem. Kozarci so izdelani iz kristalnega stekla META Glass®. META Glass® je registrirana blagovna znamka podjetja Sola Switzerland EU. Podjetje META Glass® bo poskrbelo, da boste v svojih izdelkih uživali brez omejitev. .= Komplet vsebuje: 4× kozarec za rdeče vino 380 ml - BASIC Glas Lunasol 4× kozarec za belo vino 280 ml - BASIC Glas Lunasol 4× tumbler 460 ml - OPTIMA Glas Lunasol

Izdelek Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol najdete med izdelki v skupini Kozarci za vodo od znamke Lunasol, najdete ga v trgovini Solapoint.si.

Ta izdelek najdete v skupini Kozarci za vino od znamke Lunasol, najdete ga v trgovini Solapoint.si.

Izdelek Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol spada v skupino izdelkov Kozarci za šampanjec, je v ponudbi blagovne znamke Lunasol, v ponudbi prodajalca Solapoint.si.

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol - parametri izdelka

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol - zgodovina cen in razpoložljivosti

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol - drugi zanimivi izdelki

Začetni komplet gospodinjskih kozarcev 12 kosov - BASIC Glas Lunasol - kako najti najboljšo ponudbo?