Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 100,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A - opis izdelka

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A Hočete reči, da je beseda ekstremna vaš alter ego? V tem primeru imate pred seboj izdelek, ki je narejen po vaši meri! V zimskih ekstremih ne manjka serije Devold Expedition. Ta model je osnovni sloj za ekstremne razmere. Veter, mraz, zmrzal in manjši dež nimajo možnosti. LEPOTA IN UDOBJE IZ NORVEŠKE ZA ŽENSKE, KOT STE VI dvoslojna - visoka toplotna izolacija, odlično odvajanje vlage ploščati šivi - brez mehurjev na koži, več udobja toplo in suho v vseh vremenskih razmerah dvojni material na rokavih - stabilnost oblike, večja odpornost na mehanske poškodbe podaljšan hrbet - zaščita pred prehladi Kakovost in zanesljivost so za vas že preverili svetovni odpravarji in raziskovalci, športniki, delavci v planinskih kočah in različne organizacije, kot so. Gorska služba. Volna se ne topi ali zažge in zagotavlja naravno visoko zaščito pred škodljivimi UV-žarki. Devold ne smrdi, tudi če se v njem večkrat znojite, saj volna preprečuje razmnoževanje bakterij. Termo perilo aktivno uravnava vaše toplotno počutje - pozimi greje, v vročini hladi. Zaradi posebne obdelave je spodnje perilo iz merina Devold lažje in udobnejše za nošenje kot drugi materiali na spletnem mestu Devold vas lahko oblečejo za vse dejavnosti in v vseh razmerah. idealna majica za naslednji dogodek s plastenjem 100 % naravna merino volna - ohranja toploto tudi, ko je mokra Vsi bodo cenili enostavno vzdrževanje brez potrebe po likanju in možnost pranja srajce v pralnem stroju in sušenja v sušilnem stroju. MATERIAL Notranji: v notranjosti: 100 % merino volna Zunanje: zunanji del: 90 % merino volna, 10 % poliamid. teža: ekstra toplo 235gr/m2, vlakno: fino 18,7 mikronov Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A

Izdelek Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Devold, velikost je 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Devold, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Devold, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice, Ženske majice, Majice s kratkimi rokavi
ZnamkaDevold
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A - drugi zanimivi izdelki

Ženska dvoslojna merino majica s kratkimi rokavi Devold Expedition GO-155-226-B-422A - kako najti najboljšo ponudbo?