Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 29,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ - opis izdelka

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ Ženska funkcionalna športna majica iz močnega elastičnega materiala je odličen osnovni sloj za vsako vadbo. Ta majica vas bo podprla pri vseh dejavnostih, ne glede na to, ali raje vadite v fitnesu ali se ukvarjate s športom na prostem. Izdelana je iz materiala s tehnologijo DRYFOR®, ki zanesljivo odvaja znoj s kože in se hitro suši na površini materiala. PREDNOSTI HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. MATERIALI IN VZDRŽEVANJE 84 % poliester 16 % elastan Da bi ohranili trajnost športnih in tehničnih oblačil, je potrebna ustrezna nega, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan TEHNOLOGIJE DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Majice in srajce » Topi » Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ

Izdelek Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske športne majice, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Ženske majice, Fitnes, Ženske športne majice
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ - drugi zanimivi izdelki

Ženska fitnes top Nordblanc Strappy svetlo zelena NBSLF7449_JMZ - kako najti najboljšo ponudbo?