Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 109,92 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna - opis izdelka

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna Na sprednji strani je iz vetrovnega materiala, na hrbtni strani in pod pazduhami pa iz tankega, prožnega in zelo zračnega materialaŽenska softshell jakna Serrone je namenjena športnicam, ki iščejo funkcionalno jakno za aktivno gibanje v hladnejšem vremenu. Primeren je za tek na smučeh, kolesarjenje, drsanje ali tek. Jakna je izdelana iz tankega softshella Superlite z dihajočo vodoodbojno membrano w-proof s parametri 10000/10000. Material je iz 75 % poliestra in 25 % poliuretana. Na sredini hrbta, pod pazduho in na rokavih je zelo zračen in rahlo izoliran material Powerterm (90 % najlona in 10 % elastana). Ta material odlično odvaja odvečno toploto in vlago. Poleg tega povečuje elastičnost jakne med aktivnim gibanjem. Hrbtni del je podaljšan, tako da hrbet ostane pokrit tudi med aktivnostjo. Rokavi so zaključeni z elastično manšeto in se odlično prilegajo zapestju. Seveda odsevni elementi zagotavljajo večjo vidljivost in varnost. Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovljena zanesljivost softshell W-proof light - večplasten lahek material z vodoodbojno in zračno membrano POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit pri odvajanju znoja in toplotni izolaciji Jakne » Softshell jakne » Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna

Izdelek Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna - drugi zanimivi izdelki

Ženska mehka lupina jakna Silvini Serrone WJ1501 črna - kako najti najboljšo ponudbo?