Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 65,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO - opis izdelka

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO Softshell jopa združuje udobje jopice in prednosti jakne. To je iz softshella, ki je na površini trpežen in s toplim flisom v notranjosti. Mikina ni opremljena z membrano in zato ni nepremočljiva, vendar pa zaradi tehnologije DWR odbija vodo. Je rahlo raztegljiv, ne omejuje gibanje in je zelo udobna za nošenje. Odlično se obnese kot toplo vmesno oblačilo ali kot zunanji sloj za hladne in deževne dni. PREDNOSTI Vetrovna zaščita Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Majhna teža Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. Vodoodbojnost Ščiti površino pred vdorom vode in odbija zračno vlago. MATERIALI IN VZDRŽEVANJE 88 % poliester, 12 % elastan Da bi ohranili dolgoživost športnih in tehničnih oblačil, moramo biti pozorni na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. TEHNOLOGIJE SOFTSHIELD® Mehak material Softshell, ki zaradi svoje lastnosti in elastičnosti popolnoma primeren za dejavnosti na prostem. Navdušeni boste nad zanesljivo vodotesnostjo, zračnostjo in izjemnimi odpornost proti vetru. Hoodiji in puloverji » Hoodis » Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO

Izdelek Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO najdete med izdelki v skupini Jopa s kapuco, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, v velikosti 44.

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJopa s kapuco
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO - drugi zanimivi izdelki

Ženska mehka lupina jopa s kapuco Nordblanc Zaliv NBSSL7656_MVO - kako najti najboljšo ponudbo?