Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 61,94 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra - opis izdelka

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W vas bo presenetila s svojim udobjem in lahkotnostjo. Uporabljena je konstrukcija lepljenih šivov, ki preprečuje izgubo perja in hkrati zmanjšuje težo jakne. Jakna s polnim zapenjanjem z visokim ovratnikom, dvema žepoma na zadrgo in elastičnim robom. Visokokakovostno polnilo iz gosjega puha je idealna izolacijska plast za hladno in vetrovno vreme - jakno lahko uporabljate kot toplo plast pod jakno hardshell ali kot zgornjo plast v suhem zimskem vremenu. Skupna teža jakne v velikosti 36 je le 240 g, polnilo iz puha pa je 650 CUIN, zato jo lahko brez težav pospravite v priloženo torbo. Izbirate lahko med več barvnimi možnostmi. Za pravilno pranje in shranjevanje upoštevajte navodila na etiketi za nego.Polnilo iz gosjega ali račjega perja lahko vsebuje temno perje, ki ni napaka in ni razlog za pritožbo. Lastnosti izdelka Polnilo: Navzdol 90/10 Sezona: FALL Spol Šport: smučanje, turizem in potovanja Specifikacija: SIBERIUM DWR WB 100 % POLIAMID Površina tkanine: vodoodbojna Tkanina: navadno tkanje Rezanje: Slim Šivi: lepljene komore Žepi: 2 glavna žepa na zadrgo Zadrge: najlon Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: odsevni elementi Jakne » Outdoor jakne » Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra

Izdelek Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra - drugi zanimivi izdelki

Ženska puhovka Kilpi PAPILON-W modra - kako najti najboljšo ponudbo?