Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 26,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP - opis izdelka

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP Te tekaške hlače bodo odličen spremljevalec pri teku na vse razdalje. Izdelane so iz lahkega, prožnega in zračnega materiala s hitro sušečo obdelavo DRYFOR®. Elastičen pas se udobno prilega bokom, z vrvico v pasu pa lahko hlače prilagodite svojemu udobju. Varnostni odsevniki zagotavljajo varnost med večernimi ali zgodnjimi jutranjimi treningi. V zadnjem žepu z zadrgo lahko med treningom priročno shranite manjše potrebščine. PREDNOSTI HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. ODZIVNI ELEMENTI Odsevni elementi bodo v temi in temi večkrat povečali vašo vidnost. IZJAVA varnostni odsevni elementi MATERIALI IN VZDRŽEVANJE Material: 100% poliester Da bi ohranili trajnost športnih in tehničnih oblačil, je potrebna ustrezna nega, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan TEHNOLOGIJE DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP

Izdelek Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 44.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP najdete med izdelki v skupini Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaHlače, Kratke hlače, Ženske hlače, Ženske kratke hlače, Volani
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP - drugi zanimivi izdelki

Ženska teče kratke hlače NORDBLANC Volan roza NBSPL7205_RBP - kako najti najboljšo ponudbo?