Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 54,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno - opis izdelka

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno Montora je ženska mestna srajca s kratkimi rokavi iz lahkega lanenega materiala, ki diha in je rahlo raztegljiv. Srajca ima rahlo razširjen kroj in podaljšan hrbet. Na desni strani je navpični žep z zadrgo. Na sprednji strani je okrasna polstena aplikacija in gumbi iz kokosove lupine. Perforacije pod pazduho zagotavljajo popolno prezračevanje. Dres je oblikovan po vzoru zemljevida Prage z elementi grafitov in sloganom '0 % emisij, 100 % čustev'. Zaradi elegantne oblike in udobnega kroja je srajca primerna tako za pot v službo kot tudi za sestanek ali druženje s prijatelji. Na voljo so tudi zaščitni odsevni elementi. PARAMETRI zračnost tanek kroj lahkotnost prilagodljivost MATERIAL lahek tkani material TEHNIČNI OPIS odsevni elementi žep z zadrgo Majice in srajce » Srajce » Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno

Izdelek Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno spada v skupino izdelkov Ženske srajce, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaSrajce, Ženske srajce
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno - drugi zanimivi izdelki

Ženska urbana srajca Silvini Montora WJ2257 sivo-ogljeno - kako najti najboljšo ponudbo?