Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 100,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan - opis izdelka

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan Norveška blagovna znamka Kari Traa je izključno ženska blagovna znamka, in ker jo oblikujejo ženske za ženske, kolekcije izpolnjujejo vse njihove potrebe v aktivnem življenju. Zato je oblačila KT več let nosila tudi olimpijska prvakinja Eva Samkova. štirismerno raztegljiv material in mednožni razporek omogočata svobodo gibanja, elastični rob in silikonski pas pa preprečujeta drsenje in zagotavljata, da hlače ostanejo na svojem mestu ne glede na to, kako hitro se gibljete. Hitro sušeči se material odvaja vlago in ima zaščito pred soncem UPF 40+ . Na stegnih so tudi priročni žepi, kamor lahko shranite najnujnejše stvari Izdelana je iz recikliranega poliestra, certifikat OEKO-TEX® 100 pa zagotavlja, da nobena od tkanin ni škodljiva za zdravje. Vitek kroj, visok pas Hitro sušenje, raztegljiv material v štirih smereh UV-zaščita 40+ Stopničast klin za največjo svobodo gibanja Žepi na sprednji strani stegen Elastičen rob s silikonskim trakom za pritrditev Nastavljiv pas z vrvico Tisk logotipa KT Material: glavni material vsebuje 71 % recikliranega poliamida in je ima certifikat oeko-Tex® 100. Kontrastni material vsebuje 59 %71 % recikliranega poliamida in ima certifikat Oeko-Tex® 100. Kari Traa ni le prvak v smučanju prostega sloga s tremi olimpijskimi medaljami, ampak tudi ustvarjalec uspešnega športne blagovne znamke.Športna oblačila, zasnovana tako, da se natančno prilegajo ženskim oblikam, vendar pa tudi za izpolnjevanje zahtev aktivnega in športnega načina življenja. Večina izdelkov Kari Traa je zasnovana tako, da jih nosijo najstniki. Zaradi volne Merino je spodnje perilo toplo, hkrati pa tanko in udobno. Kari Traa izdeluje tudi klobuke in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenimi vzorci, potem ste prav tako prišli na pravo mesto. Jakne in hlače so edinstvene ne le po svoji zasnovi, temveč tudi po tem, da so sešite prilagojene ženskam in se odlično prilegajo. Najdete lahko tudi športne vetrovke, jopice, nogavice, nedrčke in številne dodatke. Idealno za aerobiko, zumbo, spinning ali pa za tek.Absolutno edinstveni so nedrčki Kari Traa. Modrčki so zasnovani tako, da za zagotavljanje največjega udobja med športom. Trakovi so ojačani, celoten je brez kosti, izdelan iz hitro sušeče se tkanine in ima popoln sistem zapenjanja. Zaradi edinstvene kombinacije dveh tkanin in različnih smernega raztezanja, preprečuje neprijetno tresenje prsi in s tem pretiranega napora in obremenitve. Še nikoli niste imeli izkušenj z modrčkom takšno udobje pri športu in možnost, da v vsaki dejavnosti uživate v polni meri. Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan

Izdelek Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kari Traa, velikost je XS.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti XS.

Izdelek Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan spada v skupino izdelkov Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Kari Traa, je izdelan v velikosti XS.

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
KategorijaHlače, Kratke hlače, Ženske hlače, Ženske kratke hlače
ZnamkaKari Traa
VelikostXS

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan - drugi zanimivi izdelki

Ženske kratke hlače Kari Traa Anne Pohodništvo Kratke hlače 623045 dlan - kako najti najboljšo ponudbo?