Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 46,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ - opis izdelka

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ Žensko outdoor krilo z notranjimi kratkimi hlačami NORDBLANC SPROUT iz zelo lahkega materiala s hitro sušečo obdelavo DRYFOR®.Krilo s kratkimi hlačami v enem, kratka krila ali še lažje - kratke hlače. Krilo ima v notranjosti všite kratke hlače, kar boste cenili poleti, zlasti pri športnih aktivnostih ali pohodništvu, ko ne želite, da bi vas videli pod krilom. :-) Izdelano je iz prožnega in lahkega materiala, zato vas ne bo oviralo pri gibanju in ga na sebi skoraj ne boste čutili. Je zelo udobna, lahka, zračna in se zaradi tehnologije DRYFOR® hitro suši. Prednosti: DihalnaPomaga pri uravnavanju telesne temperature in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.Hitro sušenjeVzame odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi, zato boste vedno suhi in udobni.Nizka težaLahak material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje.ElastičenPrilagodljiv material omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vseh aktivnostih.UV-zaščitaIzbrani material filtrira UV-žarke in ščiti vašo kožo pred njihovimi škodljivimi učinki. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično absorbirajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ

Ta izdelek najdete v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 44.

Izdelek Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ spada v skupino izdelkov Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Krila, Kratke hlače, Ženske kratke hlače, Ženske hlače, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ - drugi zanimivi izdelki

Ženske na prostem kratke hlače-krila Nordblanc Sprout zelena NBSSL7632_PAZ - kako najti najboljšo ponudbo?