ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 62,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP - opis izdelka

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP Zunanje kratke hlače iz elastičnega materiala so zelo lahke in dihajoče, zato jih težko čutite na sebi. Hitro sušilo DRYFOR® tretmaja odvaja znoj in vlago. Ne glede na to, kako zahtevno je vaše potovanje, boste ves čas potovanja ostali suhi in udobni. Poleti jih lahko uporabljate za različne dejavnosti. PREDNOSTI ZAŠČITA pred UV Uporabljeni material filtrira sončne UV žarke in ščiti vašo kožo pred njihovimi škodljivimi učinki. ELASTIK Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. HITRO SUŠJE Absorbira odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja na suhem in udobnem. MATERIALI IN VZDRŽEVANJE Material: 90% najlon 10% spandex Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo športnih in tehničnih oblačil, je treba biti pozoren na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Kako dobro poskrbeti za kupljeni izdelek, si lahko ogledate TUKAJ. TEHNOLOGIJA DRYFOR® FunkciShelna vlakna, ki odlično absorbirajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utori na svoji površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, kožo pusti suho in udobno. Ta funkcija omogoča, da material zagotavlja popolno uravnavanje telesne temperature. Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP

Izdelek ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 46.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP najdete med izdelki v skupini Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 46.

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Ženske hlače, Ženske kratke hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost46

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP - drugi zanimivi izdelki

ženske na prostem kratke hlače Nordblanc Počastite NBSPL7135_RBP - kako najti najboljšo ponudbo?