Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 53,68 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra - opis izdelka

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra Ženska kolesarska majica Kilpi CORRIDOR-W s kratkimi rokavi in visokim stoječim ovratnikom je primerna tako za cestno kot gorsko kolesarjenje. Celotna konstrukcija z zadrgo in skrbno zasnovano porazdelitvijo materiala zagotavlja visoko udobje med vožnjo. Dihajoč mrežast material ob straneh in rokavih zagotavlja visoko zračnost. Oblikovani deli se dobro prilagajajo krivuljam, šivi z ravnim šivom pa ne dražijo kože. Robovi rokavov in spodnji rob so prevlečeni s silikonom, ki preprečuje nastanek žuljev. Majica je opremljena s tremi zadnjimi žepi, žepom na zadrgo in številnimi odsevnimi elementi. Kilpi CORRIDOR-W je na voljo v moštvenih barvah Kilpi . Lastnosti izdelka Barva: Svetlo modraSpolŠport: KOLESARJENJESestava: 90 % POLIEZTER 10 % ELASTAN, 92 % POLIEZTER 8 % ELASTANPovršina tkanine: hitro sušenjeTkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljivaRezanje: SlimŠivi: ploščati šiviŽepi: 1 zadnji žep z zadrgo, 3 zadnji žepiZadrge: najlonSpodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavoDrugo: odsevni elementiRokavi: Gumirani rokavi Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra

Izdelek Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 42.

Ta izdelek je v kategoriji Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 42.

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Ženske majice, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost42

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra - drugi zanimivi izdelki

Ženske skupinsko delo kolesarski dres Kilpi KORIDOR-W svetlo modra - kako najti najboljšo ponudbo?