ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 31,24 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna - opis izdelka

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna SKAL brezšivno funkciShelno spodnje perilo, ki vas nikoli ne bo izdalo. Zaradi kompresije bo vaša uspešnost boljša. Polipropilenski mikrovlaken z antibakterijskim neustreznim zdravljenjem zanesljivo steni odejo od kože do površine ali v druge plasti oblačil. 3D vesoljski sistem zagotavlja potrebno toplotno ugodje. Zaradi svoje edinstvene oblike se popolnoma prilega vsakemu karakterju. MATERIAL: 55% POLIAMID, 40% POLIPROPILEN, 5% ELASTAN Termo oblačila » Spodnje hlače » ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna spada v skupino izdelkov Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXS / S
VelikostXXL / XXXL
VelikostXXS / XS
KategorijaHlače, Ženske hlače, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Ženske spodnje hlače, Žensko spodnje perilo
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS
E-trgovinaGamisport.si

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna - drugi zanimivi izdelki

ženske spodnje hlače Lasting SKAL črna - kako najti najboljšo ponudbo?