Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 32,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL - opis izdelka

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL Kolesarske kratke hlače NORDBLANC SPECIALIST z ravnimi šivi zagotavljajo potrebno udobje. Visoka vsebnost elastana in praktična, anatomsko oblikovana kolesarska podloga zagotavljata potrebno udobje za daljše kolesarjenje, tako na cesti kot na zahtevnejšem terenu. Klasične kolesarske hlače nad koleni imajo anatomsko oblikovan kroj, posebej oblikovana podloga pa ščiti sedež pred mehurji. Hlače se hitro sušijo, noge pa so zaključene s širokim elastičnim robom z nedrsečim silikonskim pasom. Fantazijski odsevni potiski svetijo ob slabi vidljivosti in so nameščeni na obeh stranskih delih v predelu stegen. Prednosti: Hitro sušenjePojema odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapeva, tako da ste ves čas suhi in udobni.ElastičenPrilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in največje udobje pri vsaki dejavnosti.Odsevni elementiOdsevni elementi bodo večkrat povečali vašo vidljivost tako v mraku kot v temi.Ravni šiviTrdni in gladki šivi vam zagotavljajo udobje, saj zmanjšujejo neprijetno trenje ob kožo. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično absorbirajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL

Ta izdelek najdete v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 44.

Izdelek Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL spada v skupino izdelkov Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaHlače, Kratke hlače, kolesarjenje, Ženske hlače, Ženske kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL - zgodovina cen in razpoložljivosti

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL - drugi zanimivi izdelki

Žensko kolesarjenje kratke hlače Nordblanc Specialist Rumena NBSPL7440_CZL - kako najti najboljšo ponudbo?