Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve)

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve)

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 3,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) - opis izdelka

Barvna paleta Izberi svojo najljubšo barvo iz palete Akrilna barva ArtCreation 75 ml Akrilna barva ArtCreation profesionalne blagovne znamke Royal Talens je odličen akrilni slikarski medij. Izdelana iz 100% akrilne smole za izkušene umetnike. Gre za akrilne barve vsestranske uporabe, ki jih je enostavno mešati in jih je mogoče razredčiti z vodo. Uporabljajo se lahko neposredno iz tube. Imajo kakovostno konsistenco kot pasto in popoln svilnat sijaj po sušenju. Čas sušenja je pogosto manj kot eno uro, odvisno od debeline nanesene plasti. Po sušenju na njih lahko ponovno slikate. Zahvaljujoč odličnim barvnim lastnostim jih lahko uporabljate na papirju, platnu, lesu, kamnu, betonu in še več. Akrilne barve platna vam bodo dale popolno svobodo pri uresničevanju svojih umetniških idej. Idealno za eksperimentiranje na različnih podlagah. navodila za uporabo Akrilne barve lahko nanesete neposredno iz tube ali pa uporabite tudi slikarsko paleto, steklo ali plastično podlago, ki

Izdelek Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) spada v skupino izdelkov Akrilne barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) - parametri izdelka

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) - drugi zanimivi izdelki

Akrilna barva ArtCreation 75 ml (akrilne barve) - kako najti najboljšo ponudbo?