Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 4,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek - opis izdelka

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek Akrilne barve Solo Goya so barve vodilne nemške znamke Kreul in predstavljajo univerzalno umetniško barvo visoke kakovosti, saj nudijo široko paleto jasnih in intenzivnih odtenkov. Nahajajo se na seznamu najpogosteje izbranih in uporabljenih akrilnih barv.  V svetu umetnosti so nezamenljive, saj vsebujejo visok odstotek pigmentov in najboljše vezivo, ki ohranja njihovo preciznost, mehkobo in popolno pokrivnost. Odgovarjajo različnim površinam, vključno s slikarskim platnom, lesom, papirjem, tekstilom, steklom ipd.. Idealne so za začetnike, slikarje amaterje in profesionalne umetnike.ZNAČILNOSTI IZDELKANa bazi vodeMehka, gladka in kremasta strukturaDosegljive v široki paleti barv - 48 odtenkovHitro se sušijoOdlična pokrivnostTopne v vodiPo sušenju so vodoodporne39 klasičnih odtenkov, 3 kovinski odtenki i 6 odtenkov z leskom Dosegljive v dveh cenovnih kategorijah, odvisno od kakovosti

Izdelek Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek spada v skupino izdelkov Akrilne barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek - parametri izdelka

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek - zgodovina cen in razpoložljivosti

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek - drugi zanimivi izdelki

Akrilna barva Solo Goya Acrylic 100 ml - izberite odtenek - kako najti najboljšo ponudbo?