Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči)

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči)

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 4,93 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) - opis izdelka

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino Visoko kontrastne kombinacije barv. Zanimivi efekti podobni galaksiji. S SOLO GOYA Pouring-Fluid mediumom, umetniki in kreativci lahko zaplavajo v magičen svet tehnike razlivanja akrilnih barv. Potrebno je izbrati intenzivne barve, jih zmešati z mediujem SOLO GOYA Pouring-Fluid in razliti na napeto platno. Z razlivanjem barv boste dobili popolnoma edinstveno in nenavadn sliko. Pouring Fluid medium je dosegljiv v naslednjih velikostih: 150, 250 in 750 ml.Uporaba je zelo enostavna, medium pomešajte z , zmešajte s pomočjo slikarske lopatke in zlijte na platno. Platno položite tako da višek barve lako odteče. Za zanimive efekte uporabite tudi . Slika se bo sušila približno 24h. Za hitrejše sušenje lahko uporabite pištlo z vročim zrakom.. Lastnosti izdelkana bazi vodepriporočljiv razmerje med medijem in barvo: 1:2vodoodporen po sušenjuza oblikovanje jasnih celic se lahko meša z lahko se uporabi tudi samostojno kot

Izdelek Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) najdete med izdelki v skupini Akrilne barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) - parametri izdelka

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) - drugi zanimivi izdelki

Pouring Fluid medium Solo Goya - izberite vsebino (tekoči) - kako najti najboljšo ponudbo?