Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 8,79 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki - opis izdelka

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki Univerzalni akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Glass zagotavlja odlično zaščito in odpornost proti obrabi in vremenskim vplivom. Odporen je na čistila in dezinfekcijska sredstva. Njegova prednost je, da nobeden od živahnih in bogatih pigmentov, ki jih vsebujejo barve za zunanjo uporabo KOMPOZIT, sčasoma ne porumenijo ali zbledijo. Akrilna emajlna barva vsebuje takojšen inhibitor korozije, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito. Namenjena je za dekorativne in zaščitne premaze lesa in podobnih materialov, kot so pohištvo, okna, vrata in drugo. Primerna je tudi za temeljni premaz kovinskih površin, izdelkov, radiatorjev, cevi in drugih sestavnih delov ogrevalnega sistema. Uporablja se lahko tudi na ometu, betonu in drugih mineralnih površinah, tapetah za barvanje ter nekaterih plastičnih in steklenih izdelkih. Poleg tega je idealen za obnovo starih alkidnih in oljnih emajlov.Namembnost: Za uporabo:Parametri

Izdelek Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki spada v skupino izdelkov Akrilne barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki - parametri izdelka

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki - zgodovina cen in razpoložljivosti

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki - drugi zanimivi izdelki

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Gloss 0,3 l - različni odtenki - kako najti najboljšo ponudbo?