Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke)

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke)

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 7,39 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) - opis izdelka

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml Set prstnih barv Pebeo Tactilcolor je namenjen malim umetnikom, ki šele odkrivajo čare slikanja. Vsak odtenek je posebej uravnotežen, da otroci dobijo popolne barve in se naučijo slikati z lahkoto in veseljem. Barve obožujejo tako otroci kot starši in učitelji. Barve gvaš ponujajo žive, svetle in vesele odtenke tudi po sušenju. Vaše delo bo izvrstno od trenutka, ko se zadnja pikica dotakne platna. barve Pebeo Tactilcolor so neprozorne, zato jih lahko odlično mešate in ustvarite povsem nove odtenke, ki samo čakajo, da jih odkrijete. Tako lahko vaš otrok brez omejitev izrazi svojo ustvarjalnost in domišljijo. Pri tem pa ne gre samo za slikanje, temveč tudi za zabavo! Ko končate s slikanjem, vam ni treba skrbeti za čiščenje. Samo umijte si roke in orodje z navadnim milom in vodo in vse bo spet čisto in urejeno. Ker skrbimo za naravo in mislimo na prihodnost naših otrok, so barve za gvaš izdelane iz vsaj 87 odstotkov

Izdelek Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) spada v skupino izdelkov Tempera barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) - parametri izdelka

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) - drugi zanimivi izdelki

Barve za prste Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml (barve za otroke) - kako najti najboljšo ponudbo?