Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton)

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton)

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 1,85 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) - opis izdelka

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek Tempera UMTON 16 mlTempera  16 ml znane česke znamke UMTON proizvajalca slikarskega pribora za profesionalne slikarje. tempere so izdelane iz težkih pigmentov in vsebujejo specialne emulzije katerih glavna sestavina je arabska guma in druge homogene sestavine ki so recept proizvajalca. Za te vrhunske tempere, proizvajalec nudi 5-letno garancijo.Tempere UMTON 16 ml se redčijo z vodo in so pokrive skoraj kot akrilne barve, vendar za razliko od akrilnih barv..se tempere lahko z voo tudi odstranijo. Hitro se sušijo in po sušenju su skorajda mat. Sušenje se lahko upočasni ali pospeši z raznimi mediumi.Tempere UMTON so zelo ekonomične. Tempere se mešajo na leseni paleti. Nanašate jih lahko s čopiči, lopatico, direktno iz tube v debelejših slojih ali pa jih mešate z oljnimi barvami. Kot podlaga se najbolj pogosto uporablja papir, karton ali les. Proizvajalec Umton Vam nudi širok paletu temper v 56 odtenkih. Galerija

Izdelek Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) najdete med izdelki v skupini Tempera barve, v ponudbi prodajalca Slikarski-material.si.

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) - parametri izdelka

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) - povezani blog članki

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) - drugi zanimivi izdelki

Tempera UMTON 16 ml - izberite odtenek (tempere Umton) - kako najti najboljšo ponudbo?