Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 46,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior - opis izdelka

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior Razkošna anatomska notranja podloga zagotavlja udobje in optimalno položaj stopala v čevlju tudi v zelo zahtevnih razmerah. Notranjost noge čevelj je čvrst tudi med nenadnimi spremembami smeri in hitrimi šprinti. Širši ploščat podplat zagotavlja odličen oprijem na površini. Kombinacija blažilnih materialov v podplatu varuje sklepe pri obremenitvi. Zgornji del: umetno usnje, najlon, PVC Podloga: tekstil (kombinacija umetnih in bombažnih vlaken) Podplat: trda guma, EVA Vložek: anatomski Dolžina podplata: velikost: 33 - 21,5 cm velikost: 34 - 22,5 cm velikost: 35 - 23 cm   Športni copati » Indoor čevlji » Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior

Izdelek Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior spada v skupino izdelkov Podloga za čevlje, proizvaja ga blagovna znamka Tempish, je izdelan v velikosti 35, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior - parametri izdelka

Velikost33
Velikost34
Velikost35
KategorijaČevlji, Podloge, Podloga za čevlje
ZnamkaTempish
Velikost35
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Tempish dvorana Ne omejitev Junior - kako najti najboljšo ponudbo?