Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 131,82 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050 Doma ne boste zdržali več dolgo. The Sun sončni žarki so že zdavnaj prebili gorsko pregrado in zdaj padajo neposredno na vašo mizo. V napadalni paket ste zapakirali le nekaj stvari, ki so tam zgoraj in odpotujete. Najprej po široki gozdni poti, ki se pozneje spremeni v v pešpot in na koncu v kozjo stezo. Gotovost v takem pobegu, boste pridobili v teh lahki čevlji Asolo - zaradi inovativnega podplata Sigma Grip, ki se odlikuje po oprijem na mokri podlagi, sposobnost samočiščenja in odpornost proti obrabi. Podporna tehnologija AS Tech prinaša torzijsko stabilnost in razbremeni obremenjena kolena. In ko se spuščate z vrha, je vmesni podplat EVA absorbira močne udarcekar samo še poglablja utrujenost Ključne lastnosti Teža: 350 g (1/2 para) Zgornji del: poliester, ojačan s TPU materialom Krzno: Velvetna tkanina (bombažna vlakna, žametnega videza) Podplat: Asolo Cross iz trpežne in oprijemljive zmesi Sigma Grip Vmesni podplat: oblazinjen EVA z visoko gostoto Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Trajna ojačitev prstov Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo Mehka skala črna/črna/rumena B050 - kako najti najboljšo ponudbo?