Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 234,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan - opis izdelka

Pravi oblikovalski kos doma z našim rowanom. Kombinacija zlate barve in belih LED trakov daje svetilki zelo edinstven videz. Ima posebno obliko in bo dobro videti v vaši pisarni ali v dvorani! Svetilka visi na skupni višini 120 cm in ima premer 55 cm. Integrirana LED svetilka ima dolgo življenjsko dobo 25.000 ur gorenja. S 3300 lumni in 3000 Kelvini je prava elektrarna in se zato odlično prilega v pisarno ali v delovno sobo. Tisti, ki imajo radi bolj vzdušje, lahko zatemnijo tudi to svetilko, Rowan je opremljen s funkcijo zatemnitve! Iščete pravo pritegnitev oči v vašem domu? Potem vnesite tega rowana v svoj dom in dopolnite svojo notranjost!

Izdelek Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek je v kategoriji LED trakovi, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus, najdete ga v trgovini Svetilainluci.si.

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan - parametri izdelka

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan - zgodovina cen in razpoložljivosti

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan - drugi zanimivi izdelki

Dizajn viseča svetilka zlata 55 cm z LED zatemnitvijo - Rowan - kako najti najboljšo ponudbo?