Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 234,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna - opis izdelka

To stanovanje je elegantna stropna svetilka, primerna za vsako notranjost! Svetilka ima vgrajen LED vir svetlobe s 33 W in 20.000 ur gorenja. Nastavljiv je v Kelvinu s stikalom: lahko greste od 2700 K do 5000 K. Zato pojdite iz bele svetlobe v funkcionalno svetlobo! Super priročno! Kombinacija 4100 lumnov z najmanj 2700 K zagotavlja, da je svetloba zelo močna. Odlično za vašo pisarno ali garažo! Z vrednostjo IP 44 se lahko popolnoma namesti v kopalnico. Matirano steklo svetilke 'zatemni' svetlobo in vaši notranjosti daje mehak videz. Svetilka ima dolžino 120 cm, višino 6,5 cm in širino 30 cm. Montažna plošča je dolga 60 cm in široka 20 cm. Popolnite svojo notranjost s tem stanovanjem!

Izdelek Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna - parametri izdelka

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna - drugi zanimivi izdelki

Elegantna podolgovata stropna svetilka krom z LED IP44 - ravna - kako najti najboljšo ponudbo?