Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva - opis izdelka

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon so idealne za res težke razmere. Lasersko krojena tkanina učinkovito odvaja vlago tudi pri velikih telesnih obremenitvah.Udobje je na prvem mestuPreko sintetičnega materiala s posebno strukturo kratke hlače Apollo odlično odvajajo znoj tudi pri večjih telesnih obremenitvah in prispevajo k optimalni termoregulaciji. Uporabljali jih boste vse leto, njihove funkcionalne lastnosti pa boste cenili predvsem pri zahtevnih športnih aktivnostih. Imajo poseben, lasersko preluknjan del za prezračevanje v predelu mednožja. Raztegljiva tkanina in prilegajoč se kroj z ravnimi šivi zagotavljata veliko svobodo gibanja. Pas je prilagojen tako, da ne zdrsne niti ob močnem potenju. Prednosti, ki jih morate poznati: idealen za težke razmere primerno za celoletno nošenje odporen na vonjave hitro sušeč material lasersko rezana tkanina v mednožju perforiran del za boljše prezračevanje elastičen nedrseč pas udobni ploski šivi tesno prilegajoč se kroj enostavno pranje in vzdrževanje Termo oblačila » Boxerce » Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva

Ta izdelek je v kategoriji Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Pentagon, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaHlače, Kratke hlače
ZnamkaPentagon
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva - drugi zanimivi izdelki

Funkcionalne kratke hlače Apollo Tac-Fresh Pentagon ® volčja siva - kako najti najboljšo ponudbo?