Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 33,02 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT - opis izdelka

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT Linija izdelkov PENTAGON® C. D. (Combat Duty).Izdelki iz te serije so zasnovani in preizkušeni za boj in visoko zmogljivost na terenu.Klasične hlače BDU Pentagon so zasnovane za toplo vreme in jih nosijo uporabniki po vsem svetu.Korake BDU imajo povsem novo sodobno obliko in oblikovane noge.BDU = Battle Dress Uniform - hlače so del bojne uniforme na terenu.Korake BDU imajo trojno zašite šive na zelo obremenjenih mestih in imajo ojačan klin v mednožju.Kratke hlače BDU Pentagon imajo 2 stranska žepa z odprtim poševnim vhodom za hitro uporabo shranjenih predmetov ali pri roki, 2 velika žepa za shranjevanje na stegnih, pokrita s poklopcem, in 2 zadnja žepa, pokrita s poklopcem.Za večjo vzdržljivost ima žep na roki ojačan rob na vhodu.Korake BDU Pentagon imajo zapenjanje s poklopcem s kakovostno medeninasto samozatezno zadrgo YKK®, pokrito s poklopcem, 1 notranjim gumbom in 1 zatičem kakovostne blagovne znamke Prym®.Korake BDU Pentagon so obdelane s premazom Teflon®, zato dobro zadržujejo toploto, so delno vodoodporne in bolje kljubujejo umazaniji. Glavne prednosti: - nova sodobna oblika- oblikovane noge- trojni šivi- ojačan klin- oblikovane noge- 6 žepov- medeninasta samozapiralna zadrga YKK® in notranji gumb- notranji gumb Prym® in zaklopka- premaz Teflon® Parametri: Material: material: 65 % poliester, 35 % bombaž s prevleko Teflon®.Teža: 215 g/m2. Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT

Izdelek Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Pentagon, velikost je 56, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT - parametri izdelka

Velikost52
Velikost54
Velikost56
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaHlače, Kratke hlače
ZnamkaPentagon
Velikost56
E-trgovinaGamisport.si

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT - zgodovina cen in razpoložljivosti

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT - drugi zanimivi izdelki

Digitalne kratke hlače PENTAGON® BDU 2.0 AT - kako najti najboljšo ponudbo?