Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 82,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena - opis izdelka

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena Omogoča upravljanje nihanja na kolesu, tudi ko dežuje in piha. Membranski material SIBERIUM je zelo zračen, vodoodbojen in izjemno lahek. Zaradi tega smo skupno težo jakne RAINAR-M zmanjšali na samo 150 g (velikost. M). Brez težav ga lahko pospravite v zadnji žep, ki služi kot torbica, v žep dresa ali v kolesarsko torbo. Prednosti moške nepremočljive jakne Kilpi RAINAR-M zaradi materiala sIBERIUM je izjemno zračna, lahka in vodoodbojna prezračevalne odprtine v pazduhah podaljšani hrbet je oblikovan posebej za kolesarjenje silikonski rob preprečuje razmikanje robovi rokavov so zaključeni s tankim, tesno prilegajočim se elastičnim trakom značilni odsevni elementi Lastnosti izdelka Šport: KOLESARJENJE Specifikacija: SIBERIUM 30 000 2,5L Površina tkanine: odporna na veter Tkanina: 2 Rezanje: Slim Šivi: lepljeni Žepi: 1 zadnji žep Zadrge: najlonske, vodoodporne Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične Vodni stolpec: 30000 Prepustnost: 20000 Spodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavo Drugo: odsevni elementi, zložljiv v zadnji žep Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Kolesarska oblačila » Kolesarske jakne » Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena

Izdelek Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 2XL.

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Kolesa, kolesarjenje, Moške jakne
ZnamkaKilpi
Velikost2XL

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena - drugi zanimivi izdelki

Kolesarjenje za moške Vodoodporen Jakna Kilpi RAINAR-M Rumena - kako najti najboljšo ponudbo?