krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 126,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 - opis izdelka

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 Izolirano krilo Mammut z izolacijo PrimaLoft®. Idealen dodatek k hlačam za turne smuči, za zimske prehode, pa tudi za vsakodnevno nošenje. Trpežni zunanji material Pertex® Quantum ščiti pred vremenskimi razmerami in lahko prenaša rahli dež. Stranske raztegljive plošče z zadrgami olajšajo vstavljanje in vzlet, predvsem pa omogočajo širši obseg gibanja. zelo lahka toplo (80 g / m2) vodoodbojen odporen na veter sintetična izolacija stranska odprtina raztegljivi vložki zložljivo v notranji žep navedena teža za velikost S Parametri: Znamka: Mammut Izolacija: Primaloft® Gold Active Teža izolacijskega polnjenja (g): 80 Posebnosti urejanja: Redno Fit Obseg velikosti: XS-XL Teža (g): 133 Material: Pertex® Quantum; 85% poliamid, 15% elastan Kratke hlače in krila » Krila, obleke » krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001

Izdelek krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 spada v skupino izdelkov Ženska obleka, pripada znamki Mammut, je izdelan v velikosti XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Mammut, je izdelan v velikosti XS, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaMammut
VelikostXS
E-trgovinaGamisport.si

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 - zgodovina cen in razpoložljivosti

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 - drugi zanimivi izdelki

krilo Mammut Aenergy v krilo ženske črna 0001 - kako najti najboljšo ponudbo?