Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 56,16 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald - opis izdelka

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald Zasnovan za športne ženske, ki iščejo funkcionalnost in izvirnost ter želijo ohraniti ženstven videz v vsakdanjem življenju in pri pustolovščinah na prostem. Zelo prijeten raztegljiv sintetični material se hitro suši in ga ni treba likati. Praktični, a ženstveni detajli dopolnjujejo preprosto in gladko obliko tega krila. Dva stranska žepa in okrasni šivi temeljijo na logotipu Direct Alpine. Krilo lahko preprosto kombinirate z drugimi modeli iz naše zbirke. Pas je zaključen z lepim širokim elastičnim trakom z logotipom Direct Alpine, ki omogoča nošenje čez hlače ali gamaše in zaradi katerega lahko enostavno prilagodite položaj krila na telesu glede na izbrano dejavnost. Na zadnjem delu je majhen žep z zadrgo za manjše stvari. Žepek diha in ne povzroča potenja spodnjega dela hrbta med vadbo. Alba Lady je zagotovilo za visoko udobje pri pohodništvu, pohodništvu, teku, potovanjih in tudi v vrtincu vsakdanjega življenja. Udoben širok elastičen pas z logotipom Direct Alpine . Dva prosojna žepa z okrasno obrobo. En zadnji žep z zadrgo. Okrasni šivi. Izdelano v EVROPI Ekološko odgovorna pridelava - NARAVA PRIJATELJNA Teža: 108 g (M) Glavna sestava: 4-smerno raztegljiva dvojna tkanina (89 % najlon + 11 % spandex, DWR) Izreži: Prileganje za damo Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald

Izdelek Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald najdete med izdelki v skupini Ženska obleka, pripada znamki Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila, Albumi
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald - zgodovina cen in razpoložljivosti

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald - drugi zanimivi izdelki

Krila Direct Alpine Albumi Lady Emerald - kako najti najboljšo ponudbo?