Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s)

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s)

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s) - opis izdelka

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 Moderne stenske dekorativne ureUre so izdelane iz akrilnega stekla PMMA. Ta MATERIAL ima moderen in estetski izgled, je lahek in 6 krat močnejšiod navadnega stekla. Odličen dekorativen dodatek in odlično prenaša sončno svetlobo. Zahvaljujoč svoji odpornosti na UV žarke MATERIAL ne zahteva posebne nege in bo zelo dolgo obdržal svoj izgled.MATERIAL - akrilno steklo PMMA z visokim sijajemBarva - ČRNAMehanizem - QUARTZ napajanje z AA baterijami (standardne baterije, ki niso vključene v embalažo izdelka) Dimenzija: 45cm x 60cm, dimenzija osrednje ure: 28cm x 28cm Dekorativna ura, ki bo poživila vsak prostor in bo vanj vnesla šram in stilNaročite jo in se prepričajte na lastne očiEmbalaža vsebuje:- Moderna stenska ura z ostalimi elementi- Navodilo za postavitev stenske ure in garancijski list- Ura je zapakirana v škatlo Garancijski list za stenske ure lahko naložite »TUKAJ«

Izdelek Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s) spada v skupino izdelkov stenska ura, najdete ga v trgovini Slikomania.si.

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s) - parametri izdelka

Kategorijastenska ura
E-trgovinaSlikomania.si

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s) - drugi zanimivi izdelki

Moderna stenska ura BUTTERFLY 3D BLACK NH048 (stenske ure s) - kako najti najboljšo ponudbo?