Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 122,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela - opis izdelka

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela Moška izolirana kolesarska jakna Ghisallo združuje material Softshell w-proof z membrano 20/30, ki ohranja vaše telo toplo in suho tudi pri temperaturah od -5 do -10 °C (ko ste aktivni). Čeprav je jakna topla in odporna na veter, je tudi zelo zračna in vas bo zaščitila tudi pred lažjim dežjem. Kroj jakne je ozek, rokavi so anatomsko oblikovani, dolgo kostno zadrgo pa lahko po potrebi zlahka odprete z eno roko. Podaljšani zadnji del vsebuje klasični tridelni pas z gumijastim zaključkom. Spodnji gumijasti rob ima notranji silikonski potisk, zaradi katerega jakna odlično drži na mestu in se ne zvija. Na ramenih in hrbtu so vstavki iz blaga z odsevno površino. Dodatni odsevni elementi so na straneh, rokavih in zadnjem žepu. Jakna Ghisallo je bila ustvarjena v sodelovanju s kolesarsko akademijo Roman Kreuziger, da bi izpolnila zahtevne zahteve cestnih kolesarjev in je idealna za vožnjo v zelo hladnem vremenu. Material: YKK POWERterm membrana 20 000 mm / 30 000 g/m2 Lastnosti: odsevni elementi protizdrsni silikonski trak dolga glavna zadrga prezračevanje na hrbtni strani 3 zadnji žepi hrbet iz zračnega materiala Podaljšan zadnji del anatomsko oblikovani rokavi Kolesarska oblačila » Kolesarske jakne » Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela

Izdelek Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Silvini, velikost je 3XL.

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela - drugi zanimivi izdelki

Moška membrana jakna Silvini Ghisallo MJ2129 črnobela - kako najti najboljšo ponudbo?