Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 49,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna - opis izdelka

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna Moške softshell hlače Kilpi ALDINE-M niso le idealen pripomoček za smučarje tekače, tekače ali ljubitelje smučarskega alpinizma. Gre za izjemno funkcionalen izdelek, ki služi kot ovira pred mrazom in vetrom. Za to je zaslužen membranski softshell material SIBERIUM, katerega prednosti sta tudi prožnost in zračnost. Prednosti softshell kratkih hlač Kilpi ALDINE-M: membrana sIBERIUM je lahka, prožna, diha in ne piha zaradi stranskih zadrg se zlahka oblečete tudi čez smučarske čevlje ali čevlje ohlapnejši kroj in oblikovanje v predelu kolen elastičen pas praktičen žep z zadrgo na bokih odsevni elementiLastnosti izdelka Šport: tek, tek na smučeh, smučanje, pohodništvo in potovanja Specifikacija: SIBERIUM SRC WB Površina tkanine: odporna na veter Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Kroj: navaden Žepi: 1 zadnji žep Zadrge: polno zapenjanje / snemljive, najlonske, obojestranske Vodni stolpec: 3000 Prepustnost: 5000 Pas: elastičen rob Drugo: odsevni elementi Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna

Ta izdelek najdete v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 2XL.

Izdelek Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 2XL.

Ta izdelek je v kategoriji Moške kratke hlače od znamke Kilpi, velikost je 2XL.

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače
ZnamkaKilpi
Velikost2XL

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna - drugi zanimivi izdelki

Moška softshell kratke hlače Kilpi ALDINE-M Črna - kako najti najboljšo ponudbo?