Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 115,66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra - opis izdelka

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra Hlače JEANSO-M vam zagotavljajo svobodo pri smučanju ali deskanju na snegu na vseh pobočjih. Izdelane so iz softshell materiala z dvojnimi šivi, ki povečujejo njihovo trdnost. V notranjosti je topla plast mikroflisa. Praktične lastnosti, kot so ojačani robovi nog in manšete proti snegu, ne smejo manjkati. Prednosti moških smučarskih hlač Kilpi JEANSO-M: iz softshell materiala z dvojnimi šivi vodni stolpec 10000 mm/24h/m2 topla notranja plast iz mikroflisa celotna potiskana zasnova iz džinsa štirje žepi na zadrgo elastičen pas z Velcro zapenjanjem snemljive naramnice spodnji rob noge je ojačan s tkanino, ki preprečuje obrabljanje na smučarske čevlje je mogoče enostavno namestiti snegotesne manšete Lastnosti izdelka Šport: smučanje Specifikacija: SIBERIUM 10 000 SRC SS Kroj: navaden Šivi: dvojni Žepi: 2 glavna žepa, 2 zadnja žepa Zadrge: plastične Vodni stolpec: 10000 Prepustnost: 8000 Pas: Nastavljiv z velcro, zanke za pas Drugo: obesek za ključe, Nastavljive in odstranljive naramnice Hlače: z zadrgami, snežne manšete, ojačane Ventilacijske zadrge: ne Sestavine: SESTAVA: 94 % POLIESTER; 6 % ELASTAN Hlače » Smučarske hlače » Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra

Izdelek Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 3XL.

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostL-kratko
VelikostM
VelikostM-kratko
VelikostS
VelikostS kratko
VelikostXL
VelikostXL-kratko
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaHlače, Moške hlače, Smučanje
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra - drugi zanimivi izdelki

Moška softshell smučanje hlače Kilpi JEANSO-M temno modra - kako najti najboljšo ponudbo?