Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 65,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC - opis izdelka

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC Moški športni jopič NORDBLANC ATTITUDE ima sprednji del izoliran z materialom INVISTA TERMOLITE PLUS®, ki ne bo prekipevala ne glede na hitrost vožnje naprej in vsi dokazi o vaših prizadevanjih, da bi presegli svetlobno hitrost, bodo prezračeni hitro sušeča se tkanina POWERFLEECE na zadnji strani. Vest je primerna za tek, tek na smučeh, kolesarjenje ali kot plast pod smučarsko jakno. Ali pa samo, da vam je všeč. Vetrovna zaščita Odporen je tudi na močne sunke vetra in vam zagotavlja udobje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah in zahtevnih situacijah. Votla vlakna Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo v težkih vremenskih razmerah. Majhna teža Lahkoten material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje. Elastičen Raztegljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vseh dejavnostih.Tehnologija: POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred udarci vetra. INVISTA THERMOLITE® Lahka toplotnoizolacijska polnila, ki se uporabljajo v izdelkih, namenjenih za izjemno nizke temperature. Vlakna z votlo sredico imajo imajo najboljše izolacijske lastnosti in hkrati zelo majhno težo. Izdelek z je zasnovan za zelo zahtevne dejavnosti na prostem in še posebej za ekstremne športne dejavnosti. Jakne » Športne jakne » Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC

Ta izdelek najdete v skupini Moške jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC spada v skupino izdelkov Moški brezrokavniki od znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne, Brezrokavnik, Jopice, Moški brezrokavniki
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC - drugi zanimivi izdelki

Moški športni brezrokavnik Nordblanc Attitude NBWJM7757_MOC - kako najti najboljšo ponudbo?