Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 87,85 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča - opis izdelka

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča Univerzalna moška športna jakna , namenjena ljubiteljskim športnikom za tek na smučeh, pohodništvo ali celo kolesarjenje v hladnejšem vremenu. Softshell jakna Anteo je izdelana iz zračne, vodoodbojne membrane w-proof. Jakna ima podaljšan hrbtni del, ki ga je mogoče zategniti z elastiko v pasu, tako da vas v slabem vremenu ne bo pihalo pod jakno. Elastičen material na straneh omogoča popolno svobodo gibanja. Jakna ima na straneh prezračevanje z zadrgo in prsni žep z odprtino za slušalke. Model Anteo izdelujemo do velikosti 6XL. Specifikacije odsevni elementi žep z zadrgo na hrbtni strani prenos spodnjega roba dolga glavna zadrga zaključki rokavov z elastično manšeto prezračevanje dva stranska žepa z zadrgo prsni žep prekrivanje glavne zadrge z zavihkom   Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti membrana 10 000 mm / 8 000 g/m2 softshell W-proof - material z nepremočljivo in zračno membrano W-proof, notranji sloj s porami Sezoni pomlad, jesen, zima Šport tek na smučeh, na prostem, kolesarjenje Jakne » Športne jakne » Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča

Izdelek Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Silvini, velikost je 3XL.

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča - parametri izdelka

Velikost4XL
Velikost5XL
Velikost6XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča - drugi zanimivi izdelki

Moška športna jakna Silvini Anteo MJ1743 črno-rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?