Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 68,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna - opis izdelka

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna Moške zimske kolesarske hlače z membrano so naša letošnja novost. Pri njihovem razvoju in prilagajanju smo bili zelo pozorni, da izpolnjujejo zahteve tudi najzahtevnejših kolesarjev. Elastične kolesarske hlače z lakom so na notranji strani izolirane s krtačenim materialom, ki učinkovito odvaja znoj in služi kot toplotna izolacija. Zgornja membrana vas ščiti pred vodo in vetrom, hkrati pa zagotavlja popolno zračnost. Tako lahko v hlačah uživate tudi v hladnem vremenu pri temperaturah okoli ničle. Zadnji del hlač je izdelan iz zračnega in maksimalno prilagodljivega materiala, zato vas pri pedaliranju ne bodo ovirale pri gibanju. Spodnji del nog je zaključen s silikonskimi trakovi, zaradi katerih se hlače med kolesarjenjem ne zvijajo. Odpeti zaključki nog. Na zadnji strani je majhen žep z zadrgo. Za boljšo vidljivost so na voljo tudi varnostni odsevni elementi. Model Maletto nima kolesarskega vložka, višji model Maletto Pad ga ponuja. Specifikacije Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo softshell W-proof light - večplasten lahek material z vodoodbojno in zračno membrano membrana 10 000 mm / 10 000 g/m2 Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna

Ta izdelek je v kategoriji Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna najdete med izdelki v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna - drugi zanimivi izdelki

Moška zima kolesarske hlače Silvini Maletto MP1738 črna - kako najti najboljšo ponudbo?