Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 45,95 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva - opis izdelka

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva Moško spodnje perilo WRAK iz dvojne pletenine s 100-odstotno merino volno 18 mikronov v notranjosti in poliestrsko-poliamidno zunanjostjo. Primeren kot prvi ali drugi sloj. Merino volna v neposrednem stiku s kožo vas bo grela in zagotavljala optimalno klimo v vseh razmerah. Poliester s poliamidno prejo zagotavlja hitro odvajanje znoja in povečuje vzdržljivost izdelkov. Funkcionalna pletenina, ki ohranja prednosti merino volne. MATERIAL: 55 % MERINO VOLNE 18 MC, 23 % POLIESTER, 22 % POLIAMID Termo oblačila » Spodnje hlače » Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva

Izdelek Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 3XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva najdete med izdelki v skupini Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, je izdelan v velikosti 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaHlače, Moške hlače, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Moške spodnje hlače, Moško spodnje perilo
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva - drugi zanimivi izdelki

Moške dolge hlače iz merina Lasting WRAK-3189 siva - kako najti najboljšo ponudbo?