Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 60,33 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna - opis izdelka

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna Kratke hlače Enduro so bile oblikovane v sodelovanju z Michalom Prokopom, da bodo kos tudi najtežjim stezam. Kratke hlače za terensko vožnjo so izdelane iz zelo lahkega in prožnega materiala. Hrbtni del je anatomsko oblikovan in ima raztegljivo ploščo, ki vam omogoča največjo svobodo gibanja med vožnjo. Za zagotovitev pravega udobja kolesarja je pas elastičen s silikonskimi elementi, zato vas kratke hlače ne bodo nikamor silile in bodo med vožnjo ostale na svojem mestu. V primerjavi z drugimi kolesarskimi hlačami ima Fabriona posebno zaponko na pasu, ki vam omogoča hitro in enostavno prilagajanje širine pasu. Sprednji žepi so všiti bolj ob strani, tako da vas njihova vsebina med vožnjo ne omejuje. Kratke hlače imajo tudi perforirano prezračevanje na notranji strani stegen in subtilno grafiko z odsevnim tiskom na hrbtni strani. Za kratke hlače lahko kupite eno od naših notranjih podlog, ki jo preprosto pritrdite z notranjimi zankami. Priporočamo kombinacijo kratkih hlač Fabriona s podlogo Banari ali Inner Pro. Kratke hlače Fabriona so prava izbira za celodnevno vožnjo po poti. Specifikacije odsevni elementi prilagajanje širine s trakovi v pasu protizdrsni silikonski trak Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti Hlače » Športne hlače » Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna

Izdelek Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna najdete med izdelki v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna spada v skupino izdelkov Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna - drugi zanimivi izdelki

Moške kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 udarec / črna - kako najti najboljšo ponudbo?