moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 60,33 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo - opis izdelka

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo Moški ozki cestni dres Stelvio s klasičnim tri žepom je izdelan iz kombinacije elastičnih in zelo zračnih funkciShelnih materialov (82% poliester, 18% elastan). Rez na različne materiale so na določenih mestih razvili skupaj s kolesarsko akademijo Roman Kreuziger, da bi med najbolj aktivnimi treningi izpolnili zahtevne zahteve cestnih kolesarjev. Zahvaljujoč uporabljenim materialom so ti dresi zasnovani tudi za vožnje v vročih dneh. Dres je prišit v 3D obliki, tako da se popolnoma prilega položaju kolesa, sprednji del je bistveno krajši od zadnjega. Spredaj ima dolgo kostno zadrgo, ki jo je enostavno odpreti z eno roko. Podolgovat hrbet ima gumijasto oblogo s silikonom okoli sebe, da dobro drži med aktivnim gibanjem. Rokavi so podaljšani in z laserskim rezom, na dresu so seveda varnostni odsevni elementi. Specifikacije dolga glavna zadrga lahek in dihan material na straneh 3 zadnji žepi hrbtna stran iz dihajočega materiala podaljšani rokavi anatomsko oblikovane rokave zaKeyek spodnjega roba z nedrsečim tiskom kakovostna zadrga kosti Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo

Izdelek moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaDresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo - drugi zanimivi izdelki

moški cyklodresy Silvini Stelvio MD1604 nebo - kako najti najboljšo ponudbo?