Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 35,79 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean - opis izdelka

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean Moška majica za terensko vožnjo je TOP model iz nove kolekcije enduro, pri razvoju katere smo aktivno sodelovali z enim najboljših čeških kolesarjev - Michalom Prokopom. Funkcionalna majica je izdelana iz prožnega in lahkega materiala, diha in odlično odvaja znoj. Majica je ohlapnega kroja, da se kolesar lahko giblje in počuti udobno na poti ali v kolesarskem parku. Na spustu bo vsak kolesar cenil podaljšan zadnji del dresa, zaradi katerega hrbet ne bo izstopal. Majica Cortino ima elegantno obliko, zaradi katere boste na kolesu videti dobro. Majica je primerna za XC, trail in enduro. Material majice je iz 93 % poliestra in 7 % elastana. 'Pri majici Cortino sta mi všeč oblika in prileganje. Je udoben, ne tišči v vratu in me ne ovira pri nobenem gibanju. Ko moram zavihati rokave, ostanejo dvignjene po vsej dolžini poti. Dejstvo, da je dobro videti, se hitro suši in ne smrdi po vsaki vožnji, je odličen dodaten bonus!' Ambasador Michal Prokop Material lightMESH - zelo lahek, hitro sušeč material, odlična zračnost recikliran material - recikliran material iz plastenk PET. Sezoni pomlad, poletje, jesen Šport ciklo Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean

Izdelek Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean - drugi zanimivi izdelki

Moški Enduro ciklodre Silvini Cortino MD1802 olive / ocean - kako najti najboljšo ponudbo?